't Palet

Basisschool voor katholiek en openbaar onderwijs

Schooltijden

De schooltijden zijn voor alle groepen gelijk (gr. 1 t/m 8):

Alle dagen van de week zijn hetzelfde de school begint om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur.

 

Vanaf 8.15 uur mogen de kinderen op de speelplaats.
Om 8.25 uur woorden de bordjes bij de diverse ingangen omgedraaid en mogen de kinderen naar binnen; groen betekent 'kom maar binnen', rood betekent 'nog even wachten'.
schooltijden

 

Ouders/verzorgers van kinderen uit de groepen 1 die net op school zijn mogen 's morgens hun kind vergezellen tot in het klaslokaal. Het is niet zo dat er dan uitgebreid met de leerkracht kan worden gesproken. Daarvoor kunt u beter op een ander tijdstip een afspraak maken. Even iets doorgeven kan natuurlijk altijd.
Voor de andere kinderen uit groep 1 die zes weken of langer op school zijn én alle kinderen uit groep 2 geldt dat u, als ouder/verzorger, uw kind nog maar mag vergezellen tot aan de deur van het klaslokaal. Van uw kind wordt iets meer zelfstandigheid verwacht. Er wordt dus afscheid genomen vóór het klaslokaal.

Kinderen uit de groepen 3 t/m 8 komen zelfstandig de school binnen of mogen worden gebracht tot aan de ingang van het klaslokaal.
De leerkrachten van de groepen wachten hun leerlingen bij de klassendeur op, daar is tevens de mogelijkheid om de leerkracht zaken die van belang zijn door te geven.

Het is storend wanneer kinderen te laat komen. Ook is het storend wanneer ouders/verzorgers te lang bij de klas of op de gang blijven en daarmee een rustige start van de lessen verhinderen.
We verzoeken alle ouders/verzorgers daarom dringend vóór de aanvang van de lessen, om half negen het schoolgebouw te verlaten.

 

Na schooltijd worden de kinderen van groep 1 en 2 gezamenlijk door de groepsleerkracht naar buiten gebracht. De kinderen wachten bij de leerkracht tot ze worden opgehaald. De kleuters worden alleen aan de ouders/verzorgers meegegeven die bekend zijn bij de leerkracht(en). Moet uw kind met iemand anders mee dan verwachten wij dat u dat doorgeeft aan de leerkracht van uw kind.
De kinderen van de groepen 3 t/m 5 worden door hun leerkracht naar buiten begeleid en mogen dan naar huis. De groepen 6 t/m 8 komen zelfstandig naar buiten en mogen dan naar huis.

Palettertje

't PALETTERTJE

 

Naar de Nieuwsbrief

van 't Palet

Kalender

Juli 2018
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4